Суп із кабачків зі вершковим сиром - Image

Суп із кабачків зі вершковим сиром

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви молода турботлива матуся або ж якщо ви просто любите натуральні і корисні страви, тоді ви точно звернете увагу на цю страву. Слід зазначити, що існує не так багато різних видів супів. Але ж так хочеться вносити різноманітність навіть тут, щоб свій раціон зробити більш цікавим і приємним. У такому випадку суп з кабачків - це те, що потрібно. Він порадує вас своїм набором корисних компонентів, які буквально переповнюють цю страву. Ну а щоб страва була закінченою, бажано приправити її базиліком або іншими ароматними травами, тоді ваші рідні не зможуть встояти перед такою простою, і в той же час смачною стравою.

Інгредієнти

Кабачок

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Картопля

2 шт.

Вершкове масло

2 ст. л.

Вершковий сир

100 г.

Базилік (свіжий)

2 ст. л.

Курячий бульйон

1 л.

Часник

2 зуб.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Кабачки помити, обсушити, обрізати кінчики та нарізати кубиками.

02

Дрібно нарізати цибулю, часник і обсмажити на вершковому маслі. Додати кабачки. Посолити і поперчити.

03

В овочі влити курячий бульйон, накрити кришкою і настоювати 10 -15 хвилин на слабкому вогні.

04

Вершковий сир нарізати кубиками і додати в бульйон. Потрібно добре помішувати, щоб сир розчинився.

05

Суп варити до готовності. Розлити по тарілках і посипати свіжим базиліком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп із кабачків зі вершковим сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua