
Суп із кабачків зі вершковим сиром
Якщо ви молода турботлива матуся або ж якщо ви просто любите натуральні і корисні страви, тоді ви точно звернете увагу на цю страву. Слід зазначити, що існує не так багато різних видів супів. Але ж так хочеться вносити різноманітність навіть тут, щоб свій раціон зробити більш цікавим і приємним. У такому випадку суп з кабачків - це те, що потрібно. Він порадує вас своїм набором корисних компонентів, які буквально переповнюють цю страву. Ну а щоб страва була закінченою, бажано приправити її базиліком або іншими ароматними травами, тоді ваші рідні не зможуть встояти перед такою простою, і в той же час смачною стравою.
Інгредієнти
Кабачок
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Картопля
2 шт.
Вершкове масло
2 ст. л.
Вершковий сир
100 г.
Базилік (свіжий)
2 ст. л.
Курячий бульйон
1 л.
Часник
2 зуб.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачки помити, обсушити, обрізати кінчики та нарізати кубиками.
02
Дрібно нарізати цибулю, часник і обсмажити на вершковому маслі. Додати кабачки. Посолити і поперчити.
03
В овочі влити курячий бульйон, накрити кришкою і настоювати 10 -15 хвилин на слабкому вогні.
04
Вершковий сир нарізати кубиками і додати в бульйон. Потрібно добре помішувати, щоб сир розчинився.
05
Суп варити до готовності. Розлити по тарілках і посипати свіжим базиліком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів