Солодкі індійські коржики Роті - Image

Солодкі індійські коржики Роті

Кількість порцій: 3Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ніщо так не дає уявлення нам про інші країни, як їх національна кухня. У кожного народу свої традиції, свої особливості. І саме страви можуть передати нам смак далеких просторів, заокеанських красот. Пропонуємо вам спекти солодкі індійські коржики Роті, які легко доведуть - Індія це не лише каррі і сочевиця. Скільки всього надзвичайного зберігає в собі ця країна. Коржиками ви можете замінювати таке звичне печиво, вони легко поєднуються з чаєм. Готувати їх легко і просто, і не потрібно багато інгредієнтів. Хоча б подумки занурте ноги в Індійський океан, відчуйте ласкаве сонце загадкової країни, відчуйте різноманітність цього світу!

Інгредієнти

Борошно

200 г.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Вода

150 мл.

Вершкове масло

50 г.

Цукор

100 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

У миску просіяти борошно, додати сіль, рослинну олію і поступово влити воду.

02

Замісити м'яке еластичне тісто, змастити його маслом і накрити плівкою на 20 хвилин.

03

Потім тісто розділити на шматочки і дуже тонко розкатати.

04

Тонко розкатаний корж посипати цукром, згорнути квадратом, розкатати, ще раз посипати цукром, знову розкатати, і смажити з двох сторін на злегка змащеній маслом пательні по хвилині з кожної сторони.

05

Готові коржі змастити маслом і подавати до столу гарячими.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв