Літній суп з редису - Image

Літній суп з редису

Кількість порцій: 4Час приготування: 7 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Справжнє відкриття кулінарії – це використання редиски для приготування супу. Не щодня куштуєш таке дивовижне, колоритне поєднання. Цей червонувати, пухкенький, ніби щічки дівчинки овоч, справді дивує свою універсальністю. А в доповненні зі свіженьким, хрумким огірочком – це взагалі вибух смаку та яскравості. Такий літній супчик може запросто втамувати не лише голод, а й спрагу під час жаркого дня. Не залишить вас ця страва і без запасу вітамінів та мінералів, можете в цьому не сумніватись. Адже корисних властивостей у редиски звичайно ж не позичати, так само як і у огірка. Ці овочі володіють здатністю покращувати травлення, забезпечують добову норму аскорбінової кислоти, що допомагає прискорювати одужання під час недуги. Тому, смакуйте не лише із задоволенням, а й з користю!

Інгредієнти

Редис

300 г

Огірки

150 г

Вершки 10-20 % жиронсті

400 мл

Сіль

за смаком

Оцет

5 мл

Цукор

3 г

Етапи приготування

01

Овочі помити, у редиски й огірків відрізати "хвостики",

02

Від огірків відрізати 4 тонкі скибочки, від редиски – 8.

03

Додати в чашу блендера всі інгредієнти, крім скибочок, і подрібнити до однорідного стану.

04

Подавати, прикрасивши зеленню, скибочками огірка і редису.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Літній суп з редису – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua