Тушковані кальмари - Image

Тушковані кальмари

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Час від часу потрібно балувати себе смачними, вишуканими і легкими стравами одночасно. Згадайте про морепродукти – ідеальний варіант. Ніжний смак кальмара – цінного океанічного делікатесу – давно оцінили навіть найвибагливіші гурмани, адже будь-які страви з ними виходять особливими. Що стосується чистки кальмарів, то після занурення в окріп важливо уважно видалити і кольорові, і прозорі плівочки. Інакше після обсмажування м'ясо стане жорстким, а сама тушка зменшиться в розмірах. Ось і весь секрет. За нашим чудовим рецептом кальмари складуть прекрасну компанію моркві і ріпчастій цибулі. Тушкуючись в оливковій олії, морепродукт насичується соками і смаками овочів і стає ніжним.

Продукти для рецепту

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
575.50

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

400 г.

Морква

80 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

20 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Кальмари ошпарити окропом і зняти шкірку. Нарізати кальмар кільцями.

03

Цибулю обсмажити на рослинній олії. Потім додати моркву і готувати 4-5 хвилин. Додати кальмар і тушкувати близько 2 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв