
Дієтичний салат із шпинату з родзинками
Цей салат порадує вас несподіваним поєднанням інгредієнтів, які надають йому пікантного смаку, що зовсім не заважає бути салату і легким для вашого організму, і одночасно ситним. Кедровий горіх, окрім величезної кількості так потрібних вам корисних речовин і вітамінів, має тонкий смак і аромат, за що його широко застосовують в найвишуканішій кулінарії. Ізюм стане прекрасним доповненням до горіха і порадує вас не лише своїм чудовим смаком, але і дивовижним багатством свого внутрішнього складу. Незважаючи на нейтральність смаку шпинат надасть вашій страві не лише приємний зелений колір, але завдяки величезній кількості заліза стане відмінним джерелом енергії на цілий день.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
220 г
Родзинки
50 г
Сіль Єгипет
за смаком
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
50 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
На сухій сковороді злегка обсмажити кедрові горіхи і родзинки, викласти в тарілку.
02
На розігрітій сковороді на оливковій олії пасерувати до стану м'якості шпинат.
03
Всипати до шпинату родзинки і кедрові горіхи і продовжувати тушкувати ще 2 хвилини.
04
Додати сіль, мелений перець (за бажанням).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів