Суп-пюре із квасолі з часником  - Image

Суп-пюре із квасолі з часником

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Навряд чи хтось стане сперечатися, що в щоденному раціоні людини обов'язково повинні бути присутніми перші страви. І не важливо: солянка це або харчо, суп або борщ, зварені на м'ясному або овочевому бульйоні, легкі і дієтичні або ситні і калорійні. Хочеться поділитися з Вами чудовим рецептом супу-пюре із квасолі з часником. Спробувавши цей смачний, ніжний і ситний (не дивлячись на відсутність м'яса) супчик, Ви гідно оціните бархатисту кремову текстуру, приємний, злегка вловимий часниковий аромат і хрусткі крутони, запечені з ніжним сиром і паприкою. Всі інгредієнти, що гармонійно поєднуються між собою, створюють неповторну симфонію смакових ноток, яка нікого не залишить байдужим.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
549.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Часник

3 головки

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Масло вершкове домашнє

15 г.

Морква

2 шт.

Селера корінь

2 стебла

Цибуля порей

1 стебло

Бульйон курячий Food Studio 500мл

800 мл.

Картопля фасована

2 шт.

Квасоля Bonduelle біла консервована 400г

300 г.

Багет французький 335г

100 г.

Сир твердий Грана Падано 32%

100 г.

Паприка різана червона

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 180°С. Скропити головки часнику оливковою олією і запікати 20 хвилин.

02

Моркву, селеру, картоплю і цибулю - порей середньо нарізати. Сир натерти на тертці. Розтопити вершкове масло в каструлі на середньому вогні і тушкувати моркву, селеру і цибулю- порей, помішуючи, 15 хвилин.

03

Влити бульйон і 2 склянки води. Накрити кришкою і дати закипіти. Зменшити вогонь і варити 30 хвилин.

04

Відрізати денця часникових головок і видавити м'якоть в суп. Додати картоплю і варити на середньому вогні 10 хвилин.

05

Додати квасолю. За допомогою блендера збити суп.

06

Викласти шматочки багета на застелений фольгою деко. Скропити оливковою олією і засмажити 3 хвилини, до злегка золотистого відтінку. Змішати сир з паприкою і посипати цією сумішшю крутон. Тримати в духовці ще 3 хвилини.

07

Подавати суп, розлив в порційні тарілки, поклавши зверху по крутону.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти