Кульки з кабачка - Image

Кульки з кабачка

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Страви із кабачків завжди відрізнялися тим, що вони дуже корисні. Хоча їхній смак подобається далеко не всім, все ж їсти кабачки дуже бажано. Тому є деякі рецепти, завдяки яким можна дуже смачно приготувати цей овоч. Наприклад, кульки з кабачка. Страва дуже проста і швидка. Але скільки ж у ній корисних речовин. По живильній цінності кабачки можна прирівняти до огірків. Тобто, вони низькокалорійні. Це означає, що кульки можна робити навіть на вечерю. Кабачки насичують вологою організм, що досить важливо. Така страва буде добре виглядати із будь-яким гарніром. Перед подачею можна прикрасити зеленню або листям запашних трав.

Продукти для рецепту

Кабачок
19.90 - 94.40

Кабачок

за 1 кг

Інгредієнти

Кабачок

400 г.

Цибуля

1 шт.

Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%

75 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Борошно 7 1кг

75 г.

Петрушка 70г

за смаком

Кріп 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Панірувальні сухарі Cykoria 200г

за смаком

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

за смаком

Розпушувач тіста Добрик 15г

5 г.

Етапи приготування

01

Кабачки натерти на тертці, додати сіль і залишити на кілька хвилин, потім віджати сік.

02

Натерти на дрібній тертці сир. Дрібно нарізати цибулю. Зелень дрібно порізати.

03

Змішати кабачки, яйце, цибулю з тертим сиром та зеленю, додати сіль, перець і перемішати. Потім додати борошно з розпушувачем.

04

Добре перемішати. Сформувати кульки, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в киплячій олії кілька хвилин з обох сторін (олія повинна покривати кульки).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв