
Селера з грибами і помідорами
Коли хочеться чогось смачненького і вишуканого, але легкого – приготуйте цю чудову страву. Селера з грибами і помідорами більше нагадує овочеве рагу, але готується ну дуже швидко і просто. Так би мовити, експрес-рагу. Ви вважаєте вищевказані інгредієнти несумісними? Якщо Ви в замішанні з приводу доцільності готування цієї страви, не переживайте: рецепт давно перевірений і часом, і перевагами самих примхливих гурманів, які досить виборчі, а також люблять отримувати справжнє задоволення від їжі. Тому сміливо беріть на озброєння цей рецепт. Він прикрасить і звичайну сімейну вечерю, і святковий стіл, і дієтичний раціон – загалом, підійде на всі випадки життя.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
5 шт.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати селеру шматочками і відварити до напівготовності.
02
Решту інгредієнтів нарізати кубиками. Все змішати і смажити 10 хвилин.
03
Додати сіль, перець, перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів