Селера з грибами і помідорами - Image

Селера з грибами і помідорами

Кількість порцій: 3Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Коли хочеться чогось смачненького і вишуканого, але легкого – приготуйте цю чудову страву. Селера з грибами і помідорами більше нагадує овочеве рагу, але готується ну дуже швидко і просто. Так би мовити, експрес-рагу. Ви вважаєте вищевказані інгредієнти несумісними? Якщо Ви в замішанні з приводу доцільності готування цієї страви, не переживайте: рецепт давно перевірений і часом, і перевагами самих примхливих гурманів, які досить виборчі, а також люблять отримувати справжнє задоволення від їжі. Тому сміливо беріть на озброєння цей рецепт. Він прикрасить і звичайну сімейну вечерю, і святковий стіл, і дієтичний раціон – загалом, підійде на всі випадки життя.

Продукти для рецепту

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
62.00

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

180 г

Інгредієнти

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

1 шт.

Помідори рожеві фасовка

5 шт.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

5 шт.

Цибуля

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати селеру шматочками і відварити до напівготовності.

02

Решту інгредієнтів нарізати кубиками. Все змішати і смажити 10 хвилин.

03

Додати сіль, перець, перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв