Суп із сьомги та овочів - Image

Суп із сьомги та овочів

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Перша гаряча страва необхідна для нашого організму в будь-яку пору року. Дієтологи і фахівці радять їсти супи принаймні раз у день. А ось смачна і корисна перша страва дарує радість не тільки нашому шлунку, але і налаштовує на позитивний лад. Наприклад, суп із сьомги і овочів стане відмінним обідом, який подарує вам масу жирних кислот, протеїнів і мінеральних речовин, які створять диво з виснаженим організмом. Адже не дарма сьомга дорожча за іншу рибу. Кажуть, що червону рибу неможливо зіпсувати. Тому цей суп зможе приготувати навіть починаюча господиня. А разом з овочами суп отримає незвичайну, насичену смакову гаму.

Продукти для рецепту

Філе сьомги слабосолене
1099.00 - 1490.10

Філе сьомги слабосолене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе сьомги слабосолене

400 г.

Картопля фасована

500 г.

Морква

2 шт.

Карі Carmencita 40г

20 г.

Цибуля ріпчаста молода

1 шт.

Вода негазована Аквуля 2л

1 л.

Редька Дайкон

250 г.

Цибуля порей

3 шт.

Олія соняшникова салатна 500мл

25 г.

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю, моркву та брукву нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю та цибулю-порей нарізати соломкою. Філе сьомги нарізати кубиками та приправити трошки карі та сіллю.

02

Закип'ятити воду, додати бульйонний кубик та варити 3 хвилини на середньому вогні.

03

Ріпчасту цибулю обсмажити в олії та змішати з порошком карі, що залишився. Додати картоплю, моркву та редьку.

04

Овочі трохи обсмажити та додати до рибного бульйону. Варити, поки овочі не стануть м'якими.

05

Додати лук-порей і сьомгу. Рибі достатньо проваритися кілька хвилин, після цього суп готовий. Посолити та поперчити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв