Салат з червоною рибою, мандаринами та бальзамічним оцтом - Image

Салат з червоною рибою, мандаринами та бальзамічним оцтом

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Інгредієнти

Салатна суміш "Перфетто"

1уп

Червона риба солона

100г

Мандарин

2шт

Бальзамічний оцет

Олія лляна

Кунжут

на смак

Етапи приготування

01

Покласти на тарілки салатну суміш «Перфетто».

02

Нарізати кубіками рибу та мандарини.

03

Присипати кунжутом, полити бальзамічним оцтом та лляною олією. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з червоною рибою, мандаринами та бальзамічним оцтом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua