Салат із сайрою - Image

Салат із сайрою

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дуже смачний і ситний салат, для приготування якого не вимагається наявність складних продуктів. Головний секрет успіху салату з сайрою - у правильно обраному продукті. Ідеальний склад консервованої сайри – це сама риба в поєднанні з рослинним маслом, лавровим листом, сіллю і перцем. Шматки риби повинні бути цілими, рівномірними за кольором і не повинні розвалюватися. Консерви з магазину, приготовані методом холодного копчення з додаванням різних приправ і спецій, чудово підходять для приготування салату з сайрою. Подати таку закуску можна до будь-якого свята або до звичайного обіду чи вечері.

Продукти для рецепту

Сайра Аквамарин натуральна з додаванням олії 230г
111.50 - 140.20

Сайра Аквамарин натуральна з додаванням олії 230г

230 г

Інгредієнти

Сайра Аквамарин натуральна з додаванням олії 230г

1 банка (250 г.)

Рис пропарений

150 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

100 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

100 г.

Петрушка 70г

10 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

З банки з сайрою вилити олію, рибу викласти в салатник і гарненько розім'яти виделкою.

02

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Потім її помістити в тарілку і залити окропом на 5 хвилин. Потім воду злити.

03

Яйця відварити, остудити, пропустити через яйцерізку.

04

Петрушку промити і дрібно нарізати.

05

Рис відварити до готовності.

06

У салатник із сайрою додати цибулю, яйця, рис і петрушку. Все ретельно перемішати і, при необхідності, посолити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв