Салат із сьомгою, помідором, сиром і зеленню - Image

Салат із сьомгою, помідором, сиром і зеленню

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Червона рибка завжди асоціювалася зі святковим застіллям, а також була однією з ознак благополуччя в будинку і гостинності господарів. Часи змінюються, цей корисний і смачний делікатес став більш доступним і користується шаленою популярністю в кожній кухні світу. Існує маса способів приготування червоної риби, рівно як і гідних страв з її участю. Один з найбільш вдалих варіантів використання цієї рибки – салатик зі слабосоленої сьомги. Завдяки грамотній комбінації продуктів, таких як солодкі томати, ніжний італійський сир моцарела і сметанна заправка із зеленню, ця страва стає справжньою кулінарною вишуканістю. Ніжний і делікатний смак припаде до душі найкапризнішому гурману.

Продукти для рецепту

Сьомга слабосолена 100г
152.30

Сьомга слабосолена 100г

100 г

Інгредієнти

Сьомга слабосолена 100г

100 г

Помідори рожеві фасовка

220 г

Сир моцарела Lel 45%

200 г

Зелень мікс 100г

30 г

Сіль Єгипет

за смаком

Сметана ХМЗ 20%

30 г

Етапи приготування

01

Помідори помити, нарізати кубиками. Сьомгу нарізати також кубиками або пластинками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Сир нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати за смаком сіль і заправити сметаною. Обережно перемішати і розкласти на порційні тарілки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв