
Салат з м'ясом і чорносливом
Будь-яка страва, у складі якої є сухофрукти, зокрема чорнослив, відрізняється особливо тонким, але терпким фруктовим смаком з «димком», що запам'ятовується надовго. Особливо прекрасно чорнослив відчуває себе у складі м'ясних салатів і закусок. Переваги таких салатиків в тому, що вони завжди приголомшливо виглядають, тому будуть доречні на Вашому святковому столі; готуються дуже швидко і не вимагають ніяких умінь. І найголовніше – вони незмінно смачні, ситні і, безумовно, корисні. Рекомендуємо приготувати один з таких чудових шарових салатів, у складі якого крім чорносливу та відвареного курячого філе присутня картопля, буряк і свіжа зелень. Оригінально, смачно і ефектно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
400 г.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
150 г.
Картопля фасована
300 г.
Буряк
300 г.
Зелень мікс 100г
40 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.
02
Чорнослив залити окропом і дати набрякнути. Потім нарізати чорнослив соломкою або шматочками.
03
Картоплю і буряк відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів