
Салат з курячим філе і авокадо
Любите смачно і ситно поїсти без шкоди для здоров'я? Тоді зверніть увагу на пропонований салатик, який гармонійно поєднує в собі незаперечну користь і божественний смак. Така вишукана страва стане головною прикрасою Вашого святкового застілля і вже точно не залишиться без уваги гостей. Поєднанням ніжного м'яса і стиглих фруктів, мабуть, нікого зараз не здивуєш, проте не цього разу. Ніжне філе курки, апетитний бекон плюс трохи екзотичної насолоди – соковита м'якоть авокадо і кисло-солодкі дольки грейпфрута. Ця приголомшлива комбінація створить неповторну симфонію смакових ноток. І на завершення багата вітамінами пекінська капуста і ніякого майонезу – суцільна користь.
Інгредієнти
Філе куряче
200 г.
Бекон
40 г.
Капуста пекінська
250 г.
Грейпфрут
80 г.
Авокадо
1 шт.
Олія оливкова
30 мл.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Філе нарізати шматочками й обсмажити на олії. Потім трохи охолодити.
02
Додати до курки скибочки бекону і обсмажити.
03
Очистити грейпфрути, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Авокадо помити, розрізати, видалити кісточку, а м'якоть нарізати кубиками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів