
Салат з квасолею і болгарським перцем
Свято не за горами? Рекомендуємо включити пропонований чудо-салатик в Ваше святкове меню. Це саме та закуска, яку можна приготувати в найостанніший момент: не коли гості вже на порозі, а коли вони вже сидять за столом, і, відповідно, подати в найсвіжішому вигляді. Салатик дійсно готується в лічені хвилини і не вимагає дорогих делікатесів. Доступні інгредієнти, які гармонійно поєднуються між собою, а також яскравий вигляд, який не залишає без уваги, зробили цей салатик непереможним хітом серед застільних страв. Краще всього використовувати червону (консервовану або відварну) квасолю: вона володіє відмінними смаковими якостями і зробить салат ще більш ефектним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крабові палички вагові
250 г.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
230 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
250 г.
Перець зелений фасований
100 г.
Зелень мікс 100г
20 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
70 г.
Етапи приготування
01
Крабові палички нарізати часточками. Болгарський перець помити, нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
02
Сир натерти на крупній тертці. З квасолі злити рідину. Змішати всі інгредієнти з'єднати, додати майонез і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів