
Салат "Шемахінський"
Цей неймовірно легкий і соковитий салат - страва Азербайджанської кухні. Для заправки салату краще використовувати нерафіновану олію, щоб страва була більш ароматною і смачною. Для салату «Шемахінський» краще брати пісну яловичину. Ріпчасту цибулю маринують протягом 15-20 хвилин в 9% оцті. Бажано розвести його водою в пропорції дві частини оцту і одна частина води. Салат «Шемахінський» у підсумку виходить дуже ситним, ароматним, зовні красивим і апетитним, і до того ж досить корисним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Язик яловичий відварений
200 г.
Цибуля
1 шт.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1/4 склянки
Огірки мариновані Aro 3л
100 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і скласти в миску, залити оцетом. Залишити на 10-15 хвилин.
02
Огірки нарізати соломкою. Листя салату і зелень петрушки промити, обсушити.
03
Змішати в мисці м'ясо, цибулю і огірки, посолити, поперчити за смаком, заправити соняшниковою олією.
04
На тарілки розкласти листя салату, зверху викласти приготований салат, прикрасити розрізаними на четвертинки помідорами і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів