
Салат з копченої риби з картоплею
Багатьом до душі копчена рибка. Її апетитний вигляд і насичений аромат так і норовлять з'їсти її. Тому вона заслужено вважається однією з найбільш виграшних закусок. Рекомендуємо включити цей морський делікатес до складу пропонованого салату з копченою рибою і картоплею. Така страва урізноманітнить як святкове застілля, так і звичайну сімейну трапезу. В будь-якому випадку, цей салат подарує Вам яскраві смакові відчуття і відмінно наситить завдяки своїй поживній цінності. Інгредієнти підібрані дуже вдало: відварна картопля і соковиті томати прекрасно доповнюють смак копченостей, а кисленькі оливки роблять його пікантним. Родзинка салату – в його неповторній майонезній заправці з лимонним соком і оцтом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Сіль Єгипет
за смаком
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Сьомга Norven холодного копчення філе-шматок 180г
250 г.
Оливки Losada Гордаль
200 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
200 мл.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
150 г.
Оцет Fimtad фініковий 500мл
20 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, залити холодною водою і відварити до готовності. Злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати невеликими часточками або кубиками. Помідори помити, просушити і нарізати часточками.
02
Рибу нарізати скибочками або невеликими шматочками. Змішати картоплю, помідори, рибу. Оливки нарізати скибочками і додати до рибно-овочевої суміші. За смаком додати сіль і перець. Цибулю помити, просушити, дрібно нарізати.
03
Майонез збити з апельсиновим соком і оцтом, додати сіль і перець. Перемішати салат із заправкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Потім розкласти по порційних тарілках і подавати, посипавши цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів