
Салат із селери, петрушки і граната
Відмінна ідея для легкого, свіжого і швидкого обіду. Особливо цей чудовий салат оцінять ті, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Дорогоцінні камені граната, що потопають у зелені, під ароматним соусом з оливкової олії і лимонного соку – що може бути смачніше і корисніше? Даний салатик прекрасний в якості самостійної страви, але і складе прекрасну компанію відвареній рибі або курячому філе. Експериментуйте. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Селера стебло
500 г.
Петрушка 70г
100 г.
Гранат еліт
200 г.
Лимон
20 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Селеру помити і нарізати часточками. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Лимонний сік змішати з оливковою олією і перцем. З граната витягти зерна, додати заправку і все перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів