
Крем-суп із королівських печериць
2
Обід ділиться на «до» та «після» нашого крем-супу. Доволі очевидний перебіг подій, адже з такою гарячою стравою настрій покращується, заряд працювати знаходиться, насолода від смакування наближається до нескінченності. Спробуйте й ви! Готуйте за нашим рецептом та з інгредієнтами з METRO.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1шт
Картопля фасована
1шт
Сметана Metro Chef 20% 300г
2 ст.л.
Вода Eurogroup 6л
1,5л
Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг
за смаком
Перець чорний Metro Chef мелений 1100г
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізаємо печериці на 4 частини кожний.
02
Нарізаємо цибулю довільним способом та обсмажуємо її на вершковому маслі.
03
Картоплю нарізаємо кубиками та відварюємо із цибулею до готовності. Додаємо гриби.
04
Збиваємо все блендером. Додаємо сметану. Тримаємо на маленькому вогні ще 5 хвилин. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів