
Крем-суп із королівських печериць
1
Обід ділиться на «до» та «після» нашого крем-супу. Доволі очевидний перебіг подій, адже з такою гарячою стравою настрій покращується, заряд працювати знаходиться, насолода від смакування наближається до нескінченності. Спробуйте й ви! Готуйте за нашим рецептом та з інгредієнтами з METRO.
Інгредієнти
Шампіньйони METRO Chef Печериця королівська
250г
Ріпчаста цибуля
1шт
Картопля (велика)
1шт
Сметана METRO Chef 21%
2 ст.л.
Вода
1,5л
Сіль METRO Chef харчова морська, помел №0
за смаком
Перець чорний мелений METRO Chef
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізаємо печериці на 4 частини кожний.
02
Нарізаємо цибулю довільним способом та обсмажуємо її на вершковому маслі.
03
Картоплю нарізаємо кубиками та відварюємо із цибулею до готовності. Додаємо гриби.
04
Збиваємо все блендером. Додаємо сметану. Тримаємо на маленькому вогні ще 5 хвилин. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів