
Гарбуз, фарширований солодким пловом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
2 кг
Рис пропарений
200 г
Масло вершкове домашнє
70 г
Родзинки
200 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
150 г
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
15 г
Спеція Кориця мелена
5 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C градусів. Рис відварити до напівготовності. Промити рис холодною водою..
02
Родзинки добре промити окропом. Яблуко помити, очистити, видалити серцевину, нарізати скибочками. Додати до рису родзинки, кедрові горішки, яблуко. Додати до цієї суміші сіль, корицю і цукор.
03
Масло розтопити. Полити маслом рисову суміш і добре перемішати. Гарбуз помити.
04
У гарбуза зрізати верх і відкласти кришку. За допомогою ложки і ножа витягти з гарбуза насіння. Поставити гарбуз на 30 хвилин у духовку. Після цього наповнити гарбуз начинкою з рису і накрити відкладеною кришкою.
05
Поставити гарбуз у будь-яку форму для духовки, щоб він твердо стояв. Запікати близько 40 хвилин. При подачі викладати плов на тарілку, разом з м'якоттю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів