
Картопляна тортілья
Все більше і більше переконують нас різні рецептники, що саме страви з картоплі найпопулярніші. Дуже люблять люди картоплю, тому і придумують різні способи її приготування. Існує дуже багато різних химерних страв з цим продуктом, але не забуваємо і про те, що нам потрібні також страви "на кожен день". Одне з таких - картопляна тортилья. Дуже проста страва, саме для тих, у кого немає часу вигадувати щось складне і цілий вечір стояти біля плити. Але при цьому страва виходить дуже соковитою, легкою і дуже смачною. Скоринка, яка виходить зверху страви при запіканні, сподобається вам і всім, хто буде куштувати цю страву. Помідори додадуть соковитість, а картопля робить страву досить ситною.
Інгредієнти
Картопля
5 шт.
Яйця
4 шт.
Помідори
2 шт.
Сметана
125 мл.
Сир Фета
100 г.
Сир
50 г.
Цибуля-порей
0,5 шт.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю промити і очистити від шкірки.
02
Картоплю нарізати кружечками і викласти шарами в форму для випікання, яку попередньо змастити соняшниковою олією. Посолити за смаком.
03
Збити яйця, до них додати сметану, за смаком посолити, поперчити і добре перемішати, щоб вийшла однорідна маса.
04
Лук-порей нарізати півкільцями.
05
Сир натерти на середній терці.
06
Помідори нарізати також півкільцями.
07
Додати в однорідну суміш цибулю, тертий сир і сир Фета. Гарненько перемішати і залити у форму зверху картоплі.
08
Зверху на масу викласти шар з нарізаних помідорів.
09
Форму для запікання поставити в духовку, розігріту приблизно до 170-180°С і випікати протягом 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів