Пиріг на швидку руку зі згущеним молоком - Image

Пиріг на швидку руку зі згущеним молоком

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пиріг зі згущеним молоком - це дуже смачна випічка, рецепт якої може стати в нагоді будь-якій господині, яка бажає приготувати десерт на швидку руку. Він виходить дуже повітряним і ніжним і відмінно поєднується з кавою і чаєм. Якщо під рукою не виявилося згущеного молока, можна використати склянку цукру. Замість яблук можна використовувати груші, ягоди, абрикоси, варення або горіхи.

Продукти для рецепту

Яйце куряче С0 1шт
4.80 - 5.00

Яйце куряче С0 1шт

50 г

Інгредієнти

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Молоко згущене варене

200 мл.

Борошно пшеничне вищий гатунок

200 г.

Маргарин Olkom столовий 82,2%

250 г.

Сода харчова 500г

2 г.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

0,5 ч. л.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

3 шт.

Масло вершкове домашнє

за смаком

Етапи приготування

01

Яйця збити в мисці, додати згущене молоко, перемішати. Маргарин розтопити на водяній бані, влити його в яєчну суміш.

02

Поступово додаючи борошно в загальну суміш, замішувати тісто. При цьому постійно змішувати. Погасити соду оцтом, додати в тісто.

03

Яблука промити під холодною водою, очистити від насіння, дрібно нарізати. Додати яблука в тісто, перемішати.

04

Застелити форму для випікання харчовим папером, змастити вершковим маслом папір, викласти зверху тісто. Поставити в розігріту духовку до готовності, при температурі 200°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв