Пиріг із куркою й овочами - Image

Пиріг із куркою й овочами

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Існують дуже різноманітні види пирогів за своїм призначенням, способом приготування і смаком. Так як курка - це досить поширений птах і м'ясо з неї теж, то і наш рецепт також не обійдеться без неї. Пироги здавна мали таке ж ритуальне значення, як і хліб та інші вироби з тіста. Сьогодні ж - це просто смачна страва, якою можна поласувати всією сім'єю. Цей пиріг вийде досить дієтичний, адже тут використовується куряче м'ясо і овочі. Тому ви можете сміливо готувати пиріг і на вечерю. Завдяки тому, що начинка накривається зверху тістом, пиріг вийдуть дуже просочений ароматом приправ і взагалі всіма інгредієнтами.

Інгредієнти

Куряча грудка

400 г.

Морква

4 шт.

Цибуля

2 шт.

Зелений горошок

250 г.

Свіжий чебрець

1 ст. л.

Борошно

3 ст. л.

Заморожене листкове тісто

1 лист

Оливкова олія

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Біле вино

50 мл.

Етапи приготування

01

Курячі грудки відварити і нарізати дрібними шматочками.

02

Дрібно порізати цибулю і моркву. Протягом 10 хвилин смажити на сковороді, додати борошно і смажити ще пару хвилин, помішуючи.

03

Додати вино і перемішати овочі. Тушкувати, поки вино випариться.

04

Додати курку, свіжий чебрець і горошок. Приправити перцем і сіллю, перемішати і перекласти у форму для запікання, змазану оливковою олією.

05

Листкове тісто розкачати і накрити їм форму для запікання. Ножем зробити кілька надрізів.

06

Духовку розігріти до 200°C. Пиріг випікати 35 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Пиріг із куркою й овочами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua