Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами - Image

Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Цей десерт стане справжнім подарунком для кавоманів. Наш пиріг з медом і горіхами не даремно має назву «Еспресо». Завдяки еспресо тісто несе в собі не тільки аромат кави, але і заряд енергії та бадьорості. Також у страві є найрізноманітніші наповнення для кави - молоко, мед і навіть кориця. До речі, кориця не тільки порадує ароматом, але і занурить у світ романтики, ніжних емоцій і задоволення. Не дивуйтеся, якщо вам захочеться закрити очі, посміхнутися і подумки полетіти далеко від усіх під час того, як будете їсти цей десерт. Це все витівки кориці. Пиріг подарує вам море насолоди і стане відмінною компанією для чашечки кави. Приємного кавування!

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

170 г.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

170 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

200 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

5 г.

Кава в зернах Кава зі Львова Еспрессо 240г

50 мл.

Спеція Кориця мелена

5 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

50 мл.

Горіхи Мигдаль 150г

85 г.

Мед Літній Мед 750г

100 г.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 160°C градусів. Розм'якшене вершкове масло збити міксером з цукром. Додати в масу яйце і перемішати до однорідної консистенції.

02

Зварити еспрессо зі свіжомеленої кави і трохи його охолодити. До маси додати борошно, розпушувач, корицю, еспрессо і молоко. Форму змастити маслом і вилити тісто у форму.

03

Поставити форму в розігріту духовку на 60 хвилин. Коли час пройде, дістати з духовки і трохи охолодити. Перед подачею посипати пиріг горіхами і зверху залити медом. Дати постояти в такому стані 10 хвилин, щоб пиріг трохи просочився.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв