
Пьянті
Пьянті - це страва, яка представляє собою запечену яловичину в сметані і яловичому бульйоні. Для приготування страви краще вибрати грудинку. Найціннішою частиною яловичої грудинки є її ядро, де присутній жировий прошарок, а також грудинная кісточка. Страви з ядра грудинки виходять дуже смачними, соковитими і ароматними. Страви, приготовані з яловичої грудинки найчастіше подають разом з гарнірами: відварні, смажені і тушковані блюда з овочів, грибів, круп'яних і макаронних виробів. Пьянті разом з гарніром подаються гарячими, так як остигле блюдо втрачає і в смаку, і в консистенції.
Інгредієнти
Яловичина
500 г.
Масло вершкове
2 ст.л.
Борошно пшеничне
1 ч. л.
Сметана
100 мл.
Бульйон яловичий
100 мл.
Часник
7 шт.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину нарізати шматочками по 50 г. Обсмажити м'ясо на сковороді в олії, влити сметану, тушкувати до готовності.
02
Борошно трохи підсмажити в окремій сковороді, розбавити бульйоном.
03
Влити борошняну суміш в сковороду з м'ясом. Варити протягом 8-10 хвилин постійно помішуючи. Додати сіль за смаком, а також подрібнений часник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів