
Апельсинові кекси
Кекси можна назвати окремим видом десертів, а не просто випічкою. Адже хто не любить кекси? Ці круглі, маленькі грудочки тіста можна комбінувати з іншими інгредієнтами, аби урізноманітнити десерт. Наприклад, апельсинові кекси замінять вам сонечко в похмуру погоду, піднімуть настрій своїм ніжним смаком, а також стануть хорошим другом чашці чаю або кави. Такий кекс легко поміститься в сумочку і зможе порадувати вас в обідню перерву, подарувати вам трохи сонечка, коли, здається, нічого не виходить. А апельсинова цедра освіжить ваші думки і прожене переживання, на місце яких прийде гармонія. Насолоджуйтесь, адже щастя в дрібницях!
Інгредієнти
Апельсин
120 г.
Масло вершкове
150 г.
Цукор
100 г.
Розпушувач
10 г.
Ваніль
5 г.
Борошно пшеничне
250 г.
Яйце куряче
2 шт.
Етапи приготування
01
Апельсин помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Вичавити сік з апельсина. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще трохи збити.
02
Додати в яєчно-масляну суміш сік і цедру. Всипати просіяне борошно з розпушувачем. Довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 200. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів