
Апельсинове печиво
Нижче наведений рецепт пісочного печива з яскравим апельсиновим ароматом. Таке печиво буде доречним на святковому столі або при подачі до чаю гостям і рідним. Воно може бути різноманітної форми, для цього досить використовувати спеціальні формочки для випічки. Таке печиво припаде до смаку і дорослим і дітям. Печиво можна полити апельсиново-медовою глазур'ю, а зверху посипати лимонною або апельсиновою цедрою, тоді смак і аромат апельсина буде ще більш яскраво вираженим. Якщо ви вирішите використовувати глазур, тоді радимо покласти трохи менше цукру, інакше печиво буде занадто пересолодким. Подавайте таке печиво з гарячим чаєм, кавою, молоком або лимонадом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Масло вершкове домашнє
175 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
50 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
200 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Розм'якшене масло збити з яйцем і цукром. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно. Замішати тісто, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.
02
Духовку розігріти до 200°C. Готове тісто розкачати в пласт товщиною 0,3-0,5 сантиметра і спеціальними формочками вирізати печиво. Покласти печиво на деко, застелене пергаментним папером і поставити в духовку. Випікати близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів