
Цибулеве масло
Говорячи про цибулеве масло, не можна не згадати те, що крім його прямого призначення в кулінарії, воно також являється чудовими ліками, шанованими в народній медицині. Зробивши таку заготовку масла, ви можете рятувати себе і діток хоч всю зиму від різних захворювань: застуди, грипу та інших недуг. Це, звичайно, важливий момент, але не можна говорити про це масло тільки як про вітамінний помічник, воно ще й дуже смачна заправка до різних страв, до м'яса або будь-яких салатів. На ньому можна смажити шматочки свинини чи баранини, адже це куди краще магазинних заправок. Після приготування м'ясо набуває дуже соковитого смаку і приємного аромату.
Інгредієнти
Масло арахісове
1,75 ст.
Цибуля ріпчаста
450 г.
Етапи приготування
01
Цибулю почистити і дрібно порізати.
02
Розігріти вок на сильному вогні приблизно 30 секунд. Додати масло і цибулю. Готувати приблизно 7 хвилин, поки цибуля не стане золотистою, постійно помішуючи. Зменшити вогонь до середнього і готувати, помішуючи, ще 15 хвилин, поки цибуля не стане світло-коричневою.
03
Зняти з вогню і процідити через сито в миску, віджимаючи цибулю, щоб витягнути залишки олії. Залишити масло холонути при кімнатній температурі.
04
Перелити масло в бутилку і закрити кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів