Цибулеве масло - Image

Цибулеве масло

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Говорячи про цибулеве масло, не можна не згадати те, що крім його прямого призначення в кулінарії, воно також являється чудовими ліками, шанованими в народній медицині. Зробивши таку заготовку масла, ви можете рятувати себе і діток хоч всю зиму від різних захворювань: застуди, грипу та інших недуг. Це, звичайно, важливий момент, але не можна говорити про це масло тільки як про вітамінний помічник, воно ще й дуже смачна заправка до різних страв, до м'яса або будь-яких салатів. На ньому можна смажити шматочки свинини чи баранини, адже це куди краще магазинних заправок. Після приготування м'ясо набуває дуже соковитого смаку і приємного аромату.

Інгредієнти

Масло арахісове

1,75 ст.

Цибуля ріпчаста

450 г.

Етапи приготування

01

Цибулю почистити і дрібно порізати.

02

Розігріти вок на сильному вогні приблизно 30 секунд. Додати масло і цибулю. Готувати приблизно 7 хвилин, поки цибуля не стане золотистою, постійно помішуючи. Зменшити вогонь до середнього і готувати, помішуючи, ще 15 хвилин, поки цибуля не стане світло-коричневою.

03

Зняти з вогню і процідити через сито в миску, віджимаючи цибулю, щоб витягнути залишки олії. Залишити масло холонути при кімнатній температурі.

04

Перелити масло в бутилку і закрити кришкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Цибулеве масло – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua