
Салат "Олів'є" з печінкою
Новорічні свята та інші сімейні торжества, безсумнівно, асоціюються в нашій свідомості з такою ситною закускою як «Олів'є». Ставши нашим старим добрим другом, він не малість встиг набриднути. А як же вдихнути нове життя в цей легендарний салатик? Відповідь очевидна: додати такі інгредієнти, з якими страва не тільки перетвориться зовні і стане більш ефектною на Вашому столі, але й заграє новими, часом навіть несподіваними смаковими нотками. Салат «Олів'є» з печінкою – тому яскравий доказ. Ніжна печінка, вимочена в молоці, а потім обсмажена в маслі, відмінно поєднується з традиційними для цього салату відвареною картоплею і яйцем. Хрустка ріпчаста цибуля додає пікантну свіжість.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка свиняча
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Картопля фасована
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
10 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку замочити в молоці на 2 години. Потім обсмажити на олії, охолодити і нарізати шматочками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів