Горіхи в меді - Image

Горіхи в меді

Кількість порцій: 6Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Що може бути корисніше поєднання горіхів і меду? Риторичне питання, чи не так? Скориставшись запропонованим рецептом, Ви отримаєте два в одному: чудові, ароматні ласощі і унікальний цілющий засіб, що зміцнює імунітет, постачає організм енергією. А про те, як допомагають горіхи з медом у лікуванні багатьох недуг, написана не одна дисертація. Важлива умова: мед повинен бути натуральним. Мікс з різних горіхів (волоські, кедрові, фундук, мигдаль, кеш'ю) попередньо промивають і обсмажують в духовці. Одна чайна ложечка цієї корисної смакоти вранці - і організм скаже Вам: "Спасибі!". Така начинка гарна також для пирогів або пахлави.

Продукти для рецепту

Кеш’ю Metro Chef смажені 500г
369.90

Кеш’ю Metro Chef смажені 500г

500 г

Інгредієнти

Кеш’ю Metro Chef смажені 500г

50 г

Мигдаль

50 г

Фундук

50 г

Волоський горіх

50 г

Горіх кедровий Kilojo сушений 50г

50 г

Мед Літній Мед 750г

250 г

Етапи приготування

01

Горіхи промити, підсмажити в духовці.

02

Банки стерилізувати.

03

Видалити все зайве лушпиння і обережно скласти горіхи в банку.

04

Потроху залити в банку мед, поки він не покриє всі горіхи. Почекати, коли осяде мед і долити ще, якщо потрібно.

05

Закрити кришкою і дати настоятися пару днів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв