Масала чай - Image

Масала чай

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Масала – це відомий на весь світ індійський пряний напій на основі молока і різних спецій. Його традиційно готують до звичайної сімейної трапези, а також підносять до особливої нагоди – приходу гостей. Крім того, що масала досить цікава, так би мовити пікантна і багатогранна на смак, вона ще й корисна, особливо для тих, хто стежить за своєю вагою. Всім відомо, що спеції значно прискорюють обмінні процеси в організмі. Тому для людей, які дотримуються дієти і буквально рахують з'їдені калорії, масала стане чудовою знахідкою, розуміється, якщо використовувати в приготуванні знежирене молоко, а цукор замінити корисним і натуральним підсолоджувачем – медом. Приємного чаювання.

Продукти для рецепту

Чай чорний Lipton Forest Fruits 1,5г*20шт
99.90 - 111.60

Чай чорний Lipton Forest Fruits 1,5г*20шт

30 г

Інгредієнти

Чай чорний Lipton Forest Fruits 1,5г*20шт

2 ст. л.

Кардамон Еко 6г

2 шт.

Перець Мрія чорний горошком 20г

2 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

240 мл

Цукор Ваш Цукор 10кг

за смаком

Гвоздика Auchan 10г

2 шт

Вода негазована Аквуля 2л

480 мл

Етапи приготування

01

Насипати в невелику каструлю індійський чорний чай, цукор і спеції.

02

Залити водою, поставити на вогонь і довести до кипіння.

03

Додати молоко, варити ще 5 хвилин.

04

Процідити через дрібне сито.

05

Подавати чай гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв