Латкес з яблук - Image

Латкес з яблук

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Латкес з яблук інакше можна назвати яблучними оладками. Назва латкес прийшло до нас з єврейської мови. Зазвичай латкес роблять з картоплі, але ми пропонуємо вам трохи інші, солодкі - з яблуком. Хороший рецепт тим, що готувати його легко і просто, він не змусить вас довго стояти біля плити, а м'який і приємний смак вразить усіх, кого ви будете частувати. Якщо ви хочете бути відмінною господинею в очах всіх близьких, але при цьому докласти мінімум зусиль, спробуйте зробити цей простий, але милий десерт з яблук. Подавати можна не тільки зі сметаною або йогуртом, але і з будь-яким варенням.

Продукти для рецепту

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
65.60 - 100.60

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

50 г

Інгредієнти

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

500 г

Борошно 7 1кг

100 г

Лимон

30 г

Цукор Ваш Цукор 10кг

15 г

Кориця Еко мелена 20г

3 г

Розпушувач тіста Добрик 15г

5 г

Масло вершкове домашнє

30 г

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

2 шт.

Етапи приготування

01

Вимити, очистити і подрібнити в блендері або натерти на тертці яблука.

02

Вичавити сік з тертих яблук.

03

Яблука змішати з лимонним соком.

04

Борошно, цукор, корицю і розпушувач змішати і додати до яблук.

05

Влити добре збиті яйця і все ретельно перемішати.

06

Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки.

07

При подачі полити йогуртом, сметаною, варенням або будь-яким солодким соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв