
Куряча печінка з яблуками
Щоб сніданок, обід або вечеря були повноцінними, при цьому не відкладалися у вигляді жирів у вашому організмі і ніс йому тільки корисні вітаміни та мікроелементи, вам потрібно знати і вміти, як і з яких продуктів готувати їжу. Щоб, наприклад, вечеря вийшла досить легкою і корисною, радимо зробити легкий гарнір, а до нього - курячу печінку з яблуками. Адже саме куряча печінка містить таку ж кількість білка, як і грудинка курки. Крім цього в ній багато фолієвої кислоти, яка відповідає за імунну та кровоносну систему, а також вітаміну А. Що стосується яблук, то їх потрібно вживати щодня в будь-якому вигляді, щоб берегти своє серце. Так за невеликий проміжок часу ви приготуєте дійсно смачну і корисну вечерю.
Інгредієнти
Куряча печінка
500 г
Яблука
400 г
Цибуля
2 шт.
Рослинна олія для підсмажування
4 ст.л.
Сіль
за смаком
Мелений чорний перець
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю наріжте півкільцями
02
Печінку наріжте невеликими шматочками.
03
Яблука очистіть, видаліть серцевину і натріть на середній терці або наріжте тонкими шматками, залежно від того, який варіант вам більше подобається.
04
У сковороді на олії обсмажте цибулю до м'якості.
05
Додайте печінку і обсмажте її 5 хвилин.
06
Потім покладіть яблука, посоліть і поперчіть за смаком і смажте, періодично помішуючи, ще близько 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів