Кубанські сирники - Image

Кубанські сирники

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Бажаєте спробувати щось нове, незвичне та надзвичайно смачне? Тоді кубанські сирники до ваших послуг. Кубанські сирники відрізняються від звичних нам сирних, - в їх основі сир та спеціальне тісто. Ця чудова випічка нагодує усіх ваших гостей. Гарантовано ніхто не відмовиться спробувати ці сирники, так вони апетитно виглядають. Випічка є надзвичайно ситною, готується без особливих складнощів. Всього тридцяти хвилин достатньо, щоб цей шедевр був готовий і щоб усі гості залишилися задоволеними обідом і просили добавки. Кубанські сирники доречні завжди і усюди.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

400 г.

Молоко

100 мл.

Масло вершкове

250 г.

Часник

5 зуб.

Сир

500 г.

Яйця

4 шт.

Сіль

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Просіяти борошно, потім змішати з сіллю і розтерти руками з вершковим маслом. Вершкове масло має бути кімнатної температури.

02

Влити в вершково-пшеничний пісок молоко і замісити тісто. Готове тісто на півгодини треба покласти в холодильник.

03

Перед приготуванням пирога дістати тісто з холодильника , дати йому трохи постояти при кімнатній температурі, розкачати і викласти тонким шаром на деко.

04

Сир натерти на крупній тертці і змішати з часником і яйцями. Суміш цю рівномірно викласти поверх тіста.

05

Поставити деко в духовку, розігріту до 180°С, на 30 хвилин. Готовий пиріг нарізати на невеликі прямокутні шматочки і дати їм охолонути.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кубанські сирники – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua