Крем-суп зі шпинату з імбиром - Image

Крем-суп зі шпинату з імбиром

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт поживного і незвичайного супу. Звичайні супи швидко набридають і ми хочемо винайти щось нове не схоже на раніше випробувані страви. Так і виникли супи-пюре або крем-супи. Особливість їх полягає в тому, що всі інгредієнти перетираються до однорідної консистенції. Сьогодні ми хочемо представити вам рецепт крем-супу зі шпинату з імбиром. І це не даремно. Адже, шпинат - це справжня скарбниця вітамінів і мікроелементів. За вмістом білків шпинат перевершує всі овочі, поступаючись тільки зеленому горошку і молодим стручкам квасолі. У ньому багато вітаміну В1, В6 і РР. Також він багатий йодом і залізом. Тому не пропустіть шанс приготувати такий корисний крем-суп.

Інгредієнти

Шпинат

400 г.

Картопля

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Сік лимонний

1 ч.л.

Імбир

20 г.

Олія оливкова

2 ст.л.

Часник

3 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вершки

за смаком

Етапи приготування

01

Ретельно промити листя шпинату, викласти в каструлю, залити водою. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5 хвилин під закритою кришкою на повільному вогні.

02

В окрему каструлю додати олію, висипати нарізаний часник, цибулю й імбир, смажити 3-4 хвилин до стану м'якості.

03

У каструлю з часником і цибулею додати варений шпинат, довести до кипіння. Сюди ж додати картоплю, воду зі шпинату.

04

Зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Перелити суп в блендер, подрібнити до однорідного пюре.

05

Суп повернути в каструлю, додати сіль і перець за смаком, варити, довести до кипіння. При подачі додати вершки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв