
Крем-соус із хрону і зеленої цибулі
Значення крем-соусів у харчуванні надзвичайно велике, тому що до їх складу входять різні ароматичні та екстрактивні речовини, що збуджують апетит, посилюють виділення травних соків. Підбір соусів до страв залежить від застосування різних прянощів і приправ, які використовуються при їх приготуванні. Важливо знати, що вони надають стравам соковитість, покращують зовнішній вигляд страви, збуджують апетит за рахунок аромату і гострого смаку і доповнюють склад страв, підвищуючи їх харчову цінність і калорійність. Крем-соус із хрону і зеленої цибулі найбільш підходить до негострих страв (відварна яловичина, свинина).
Інгредієнти
Сметана
400 мл.
Хрін
100 г.
Молоко
70 мл.
Цибуля зелена
2 ст. л.
Перець білий мелений
0,25 ч. л.
Етапи приготування
01
У миску викласти сметану, влити молоко, ретельно перемішати.
02
Додати також в миску до молока і сметани подрібнений в блендері хрін і зелену цибулю. Приправити білим перцем.
03
Подрібнити в блендері до однорідної маси. Накрити зверху миску харчовою плівкою, поставити в холодильник до подачі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів