
Кислий червоний соус
Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного кислого соусу. Кислі соуси дуже добре поєднуються з м'ясними стравами. Кислий соус цінується не тільки завдяки своїм смаковим якостям і прекрасному поєднанню з м'ясними стравами. Кислий соус дуже корисний, адже, завдяки своєму складу він благотворно впливає на весь травний тракт, допомагаючи виділяти в потрібній кількості секрецію, щоб перетравлювати жирну їжу. Ось для цього і потрібен кислий соус. Особливо прекрасно він нейтралізує свинячий жир. Кислі соуси готують з різних ягід - ожини, журавлини і навіть з кислої вишні. Але у нас буде соус на основі лимонної кислоти. До речі, дуже обережно слід їсти кислі соуси людям з підвищеною кислотністю шлунка.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1 ч. л.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
200 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Лимонна кислота Pripravka 20г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Масло з'єднати з борошном і ретельно перемішати, додати палений карамелізований цукор.
02
У масу поступово влити гарячий бульйон і проварити до загустіння. Потім додати лимонну кислоту і посолити.
03
У готовий соус додати цукор за смаком, але так, щоб залишався приємний кислуватий смак.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів