Кімчхи з баклажанів - Image

Кімчхи з баклажанів

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вже відразу, промовивши слово кімчхи, ви здогадуєтеся, що слово якесь не слов'янське, правда? Так, дійсно це слово далекосхідне і означає воно страву корейської кухні. Корейська кухня завжди славилася своєю гостротою і пряністю. Кімчхи по своїй суті - це страва, яка представляє собою гостро приправлені квашені овочі. Причому овочі можуть бути самі різні. У нашій страві ми будемо використовувати баклажани. Вони подарують страві ситість і чарівний смак. А соєвий соус, часник, зелена цибуля і червоний перець додадуть гостроти та пікантності нашій страві. Кімчхи з баклажанів відмінно впишеться на ваш стіл в якості закуски. Будьте впевнені, що такою закускою будуть задоволені всі. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Баклажани

500 г.

Перець червоний мелений

5 г.

Часник

30 г.

Зелена цибуля

50 г.

Соєвий соус

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Баклажани промити, обрізати кінцеві частини і зробити надрізи, не доходячи до кінця приблизно 2 см. Готувати в пароварці 5 хвилин.

02

З нарізаної цибулі, часнику, меленого перцю, солі і соєвого соусу приготувати начинку. Начинити баклажани, щільно укласти в посуд.

03

Через 4 години влити сольовий розчин, щоб він покривав баклажани. Залишити настоюватися на 2 години. Потім нарізати скибочками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Кімчхи з баклажанів – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua