
Карамельні млинці на топленому молоці
Млинці за цим рецептом готуються на топленому молоці: дуже смачному, солодкуватому і запашному. Топлене молоко виходить із незбираного молока в процесі його кип'ятіння і тривалого нагрівання. При тривалому нагріванні молоко набуває кремовий колір і карамельний присмак. Млинці на топленому молоці виходять м'якими, ніжними, у них карамельно-кремовий колір і насичений смак топленого молока. Це просто смакота! А якщо ще змастити млинчики приготовленою карамеллю з пластівцями мигдалю... Вийде прекрасне частування, яке, без сумніву, сподобається всім, хто його спробує.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Простонаше пряжене 2,5% 870г
300 мл.
Борошно 7 1кг
6 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст .л.
Сіль Єгипет
щіпка
Масло вершкове домашнє
80 г.
Пластівці мигдалеві
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
100 мл.
Етапи приготування
01
Приготувати карамель. У підігріту каструлю додати масло. Вогонь при цьому має бути маленьким. Додати цукор 1 ст. л., пластівці мигдалю. Постійно помішувати.
02
Приготувати млинці. У каструлю влити топлене молоко, вбити 1 яйце, додати цукор, щіпку солі, 6 ст. л. борошна, олії соняшникової. Збити все. Перейти до смаження млинців.
03
Підготувати спеціальну сковороду для млинців. Змастити її олією. Влити суміш для млинців, рівномірно розподілити по усій поверхні сковорідки. Прожарити з обох боків. Викласти готовий млинець на тарілку. Згорнути. Змастити карамеллю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів