Індійський суп із горошком - Image

Індійський суп із горошком

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Індійська кухня дуже своєрідна і багата, так як формувалася вона багато століть. Особливий акцент в індійській кухні робиться на вегетаріанських стравах сабджі з бобів і овочів, приправлених традиційними спеціями. Серед основних спецій індійської кухні одне з перших місць займає суміш спецій каррі і куркуми. Перші страви представлені, зокрема, супами з бобових. Сьогодні ми вам і представляємо чисто індійський суп із горошком. Його можна дуже швидко приготувати і влітку, і взимку. Приготувавши такий супчик, ви будете мати легку, дієтичну та низькокалорійну вегетаріанську страву, яка сподобається всій вашій родині.

Продукти для рецепту

Цибуля
13.89 - 19.99

Цибуля

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля

2 шт.

Морква

1  шт.

Селера стебло

1 стебло

Петрушка 70г

1 гілочка

Часник

2 зубчики

Вода негазована Аквуля 2л

1000 мл.

Пюре Milupa Зелений горошок 125г

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Кінза 70г

1 - 2 гілочки

Картопля фасована

3 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

2 ст. л.

Перець чилі червоний

1 шт.

Куркума Еко 20г

1 ч. л.

Спеція Коріандр мелений

1 ч. л.

Кмин Еко римський 15г

1 ч. л.

Сметана ХМЗ 20%

4 ст. л.

Етапи приготування

01

Приготувати овочевий бульйон. Скласти овочі (цибулю, моркву 1 шт., селеру, петрушку) в каструлю, залити водою, довести до кипіння, додати ароматні трави і варити до розм'якшення овочів (20-30 хв).

02

Процідити овочевий бульйон.

03

Картоплю очистити і порізати невеликими кубиками. Часник і цибулю почистити і дрібно нарізати. Розігріти сковороду, додати в неї олію і обсмажити цибулю і часник близько хвилини, потім додати картоплю і обсмажувати, безперервно помішуючи, ще близько п'яти хвилин.

04

Додати в сковороду всі спеції (цибулю, часник, куркуму, кінзу, коріандр, кмин), смажити все ще хвилину.

05

Видалити з перця чилі насіння і порізати його якомога дрібніше. Додати його до овочів на сковороді і залити все овочевим бульйоном. Закрити кришкою, варити на повільному вогні 20 хвилин.

06

Помити зелений горошок і додати його в суп. Варити все разом п'ять хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв