
Морозиво з рікотою й абрикосами
Думаємо, перед приготуванням десерту слід спочатку розібратися, що таке рікотта. Це досить традиційний італійський продукт з молока. Багато хто вважає, що це сир, але насправді, щоб отримати рікотту, потрібно вичавити не молоко, а сироватку, яка залишається після приготування, наприклад, моцерелли. Але за смаком рикотта не менш легка, ніж сир Що ж стосується абрикосу, то тут все простіше. Цей корисний і солодкий фрукт відомий нам давно . Адже в ньому багато клітковини і він низькокалорійний - ідеальний варіант для десерту, в якому і так достатня кількість калорій. Ну а все разом - це швидкий десерт-морозиво до вашого столу.
Інгредієнти
Рікота
250 г.
Вершки 33-35%
250 мл.
Жовтки
2 шт.
Цукор
100 г.
Абрикоси без кісточок
200 г.
Етапи приготування
01
Нарізати абрикоси кубиками.
02
Розтерти жовтки з цукром.
03
До цукру і жовтків додати рікоту, все ретельно перемішати.
04
Збити вершки і додати їх до сирної маси, перемішати.
05
Додати абрикоси і все перемішати.
06
Отриману масу викласти у формочки і поставити в морозилку на 5-6 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів