
Медова мастика
Медову мастику можна використовувати в багатьох десертних стравах. Особливо вона відмінно підійде по відношенню до тортиків і тістечок. Нею можна оформляти і прикрашати ці вироби. Загалом, сфера застосування такої мастики досить велика. Оформлені і прикрашені медовою мастикою вироби дуже добре і вигідно виглядають. Та що вже там говорити про красу, адже, і на смак ця мастика дуже смачна!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Желатин Добрик 15г
5 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
6 ст. л.
Етапи приготування
01
Замочити желатин у воді на 40 хвилин.
02
Поставити желатин на слабкий вогонь і розчинити, додати мед і масло, розмішати. Зняти з вогню, остудити.
03
Потроху додати цукрову пудру. Вимішувати масу, як тісто.
04
Дошку посипати цукровою пудрою, викласти медову масу зверху, вимішувати до еластичності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів