Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка - Image

Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цікавий варіант холодної першої страви. Цей суп-пюре дуже ароматний і не менш корисний. Легку кислинку страві додає соус табаско. М'якоть кайенского перчика, що входить до його складу, робить суп гоструватим і пряним. Стиглий авокадо вносить частку екзотичності в страву, насичуючи її хвойно-горіховим ароматом. Легко очистити томати можна наступним чином: зробіть хрестовий надріз зверху і знизу, обдайте овоч окропом і шкірку без зусиль можна зняти. Гарбузове насіння найкраще обсушити на сковороді без масла. Теж саме бажано виконати з очищеними фісташками. Солону бринзу можете замінити ароматним козячим сиром. Смачного.

Продукти для рецепту

Авокадо 500г
169.00

Авокадо 500г

500 г

Інгредієнти

Авокадо 500г

1 шт.

Помідори рожеві фасовка

3 шт.

Базилік у горщику

2 шт.

Крупа гречана

50 г.

Вода негазована Аквуля 2л

150 мл.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Сир Бринза 35%

за смаком

Насіння гарбуза очищене

за смаком

Фісташки ядро не смажені солені

за смаком

Соус Tabasco перцевий червоний 60мл

за смаком

Етапи приготування

01

Гречку необхідно попередньо замочити в воді на ніч. Авокадо та помідори очистити від шкірки.

02

Покласти в чашу блендера авокадо, базилік, гречку і влити воду. Подрібнити.

03

Викласти суміш з блендера, покласти в чашу помідори, збити.

04

Змішати томатне пюре з сумішшю з авокадо, додати спеції, лимонний сік і соус табаско.

05

При подачі посипати зверху козячим сиром, насінням і фісташками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв