Гриби в золотистому пивному клярі з карі - Image

Гриби в золотистому пивному клярі з карі

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Гриби в клярі - досить класичний рецепт. Це прекрасна закуска до алкогольних напоїв, особливо до пива. Якщо в клярі пиво замінити сухим білим вином, вийде ще більш тонкий смак і аромат. Кляр - це чудова кулінарна ідея. Головний сенс її в тому, що під оболонкою з тіста гриб зберігається ніжним і соковитим. Тісто для кляра (без білків) краще готувати заздалегідь - якщо воно простоїть близько 1-ї години при кімнатній температурі, то тісто краще пристане і не усохне при контакті з гарячим маслом. Зате білок потрібно збивати і вводити в тісто безпосередньо перед використанням кляра. Гарніром до даної страва може служити відварений рис або картопля.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

200 г.

Пиво світле

250 мл.

Карі

1 ч. л.

Яйце

1 шт.

Гриби свіжі

500 г.

Сухарі панірувальні

200 г.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

У мисці змішати борошно, пиво, яйце і карі. У тарілку насипати сухарі.

02

Порізати гриби великими шматками, спочатку вмочити в тісто, потім обваляти в сухарях.

03

Розігріти велику кількість масла в каструлі і смажити гриби до золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гриби в золотистому пивному клярі з карі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua