Зелена шакшука - Image

Зелена шакшука

2

Кількість порцій: 1Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Где никогда не закрывают границы? На наших кухнях! И сегодняшний рецепт израильской шакшуки на новый манер — яркий тому пример. Один кусь — и вы будто бы на шумных улицах Тель-Авива. Поэтому скорее изучайте новый рецепт, покупайте нужные ингредиенты в METRO и готовьте.

Інгредієнти

Яйця курячі METRO Chef вищої категорії С0

6

Зелена цибуля

2

Бебі шпинат METRO Chef

500г

Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin

2 ст. л.

Сир «Фета METRO Chef оригінальна 30 %»

250г

Сіль «METRO Chef харчова морська, помел № 0»

за смаком

Перець чорний мелений METRO Chef

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізаємо цибулю. Нагріваємо на середньому вогні велику глибоку сковороду. Наливаємо в неї оливкову олію. Додаємо цибулю та пасеруємо 2–3 хвилини.

02

Додаємо шпинат. Солимо, перчимо. Перемішуємо, поки шпинат не почне м'якшати.

03

Розбиваємо яйця та акуратно виливаємо їх на сковороду. Накриваємо кришкою та тримаємо на вогні від двох до п'яти хвилин, залежно від бажаного ступеня готовності. А потім посипаємо попередньо нарізаною фетою та відразу подаємо на стіл. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Нові рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Зелена шакшука – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua