Гуляш по-хорватські - Image

Гуляш по-хорватські

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Гуляш по- хорватські - це густий м'ясний суп з яловичини або свинини. Вважається, що з ніжної телятини виходе дуже смачний гуляш. Зі свинини гуляш теж виходить особливо ніжним і готується дуже швидко. Сам процес приготування цієї страви містіть у собі тільки позитивні моменти: простоту, швидкість та задоволення від куштування готової страви. Незважаючи на те, що гуляш готується переважно в котлі і на багатті, це блюдо цілком можна приготувати вдома. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Багатий смаковий букет надають йому приправи і прянощі. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

400 г.

Картопля фасована

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Перець Каппа солодкий

1/2 шт.

Часник

2 зубчика

Томатна паста Marinado 25% 460мл

2 ст. л.

Кмин Еко римський 15г

1 ч. л.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

3 ст. л.

Вода негазована Аквуля 2л

1 л.

Етапи приготування

01

Дрібно нарізану цибулю обсмажити в олії до світло-золотистого кольору.

02

Нарізати м'ясо невеликими шматочками, посолити. Викласти м'ясо на цибулю. Тушкувати у власному соку 30 хвилин.

03

Нарізати картоплю і перець кубиками, часник подрібнити.

04

Додати картоплю, перець, часник, кмин. Залити водою.

05

Додати томатну пасту і варити до готовності картоплі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв