Гарячий мексиканський сидр - Image

Гарячий мексиканський сидр

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У святвечір 24-го грудня у мексиканців разом з традиційними різдвяними стравами на стіл подаються гарячі напої: пончо, сидр та ін. Гарячий мексиканський сидр - це різновид теплого зігріваючого коктейлю, що має корисні властивості. Він такий же смачний, як яблучний сидр, але невелика порція міцного алкоголю (текіла, лікер) додає йому більше енергетики та тепла. З яблучним смаком сидру дуже добре поєднуються цитрусові. Тому в нього часто додають терту цедру, апельсиновий або лимонний сік, це вносить новий відтінок у звичний смак яблука, а при розливі сидру по склянках, його можна прикрасити часточками апельсина або лимона.

Продукти для рецепту

Сидр Gardenz Грейпфрут 5,4% 1л
53.90 - 79.10

Сидр Gardenz Грейпфрут 5,4% 1л

1 л

Інгредієнти

Сидр Gardenz Грейпфрут 5,4% 1л

500 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1,5 ст. л.

Текіла Ouroboros 38% 0,7л

135 мл.

Лікер Grand Marnier Cordon Rouge Апельсиновий 40% 0,7л

1,5 ст. л.

Етапи приготування

01

Змішати в каструлі сидр, 1,5 ст. л. лимонного соку і сіль. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння.

02

Додати в каструлю текілу і лікер. Поступово нагріти до гарячого стану.

03

При подачі розлити сидр у склянки, подавати відразу ж.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв