Фруктово-капустяний салат - Image

Фруктово-капустяний салат

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Любите смачно харчуватися, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є: корисна їжа може бути смачною і вишуканою. Як, наприклад, фруктово-капустяний салат. Стиглі фрукти, кисло-солодкий цитрус, овочі і оригінальна заправка подарують Вам неповторні хвилини задоволення, при цьому не залишать зайвих сантиметрів на талії. Не бійтеся експериментів: білокачанну капусту можна замінити червонокачанною або пекінською, замість апельсинових дольок покласти грейпфрут, а волоські горішки (або мигдаль, фундук, кешью) і родзинки стануть прекрасною альтернативою соняшниковому насінню. Особливість салатику – в його пікантному соусі. Тягучий мед і лимонний сік надають приємну солодкість і свіжість. Приємного Вам апетиту.

Продукти для рецепту

Насіння соняшника очищене
100.10 - 144.00

Насіння соняшника очищене

за 1 кг

Інгредієнти

Насіння соняшника очищене

30 г.

Капуста білокачанна

200 г.

Виноград

200 г.

Апельсин

200 г.

Мед Літній Мед 750г

20 г.

Яблуко Джонапринц 70+

140 г.

Лимон

30 г.

Етапи приготування

01

Капусту помити і нашаткувати. Виноград помити і розрізати на половинки.

02

Апельсин очистити, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.

03

Яблуко помити, нарізати кубиками. Вичавити з лимона сік і змішати з медом.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв