Рибний салат - Image

Рибний салат

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Невичерпна колекція рибних салатів припускає використання не тільки різноманітної риби, але й риби, що пройшла різну кулінарну обробку. Всім відомо, що копчена риба, вабляча своїм насиченим ароматом і збуджуюча апетит, заслужено вважається однією з найсмачніших закусок. Ось з неї і будемо готувати наш салат. Крабові палички, ріпчаста цибуля і відварене «в круту» яйце складуть чудову компанію копченій рибці. Класична заправка у вигляді майонезу із зеленню додасть страві завершений смак і ніжну консистенцію. У підсумку Вас очікує ситний і смачний салатик, який здивує багатством смаків і насиченим ароматом. Завдяки ефектному вигляду він відмінно виглядатиме на святковому столі.

Продукти для рецепту

Сьомга Norven холодного копчення філе-шматок 180г
319.00 - 386.30

Сьомга Norven холодного копчення філе-шматок 180г

180 г

Інгредієнти

Сьомга Norven холодного копчення філе-шматок 180г

300 г

Крабові палички вагові

300 г

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

120 г

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Зелень мікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Яйця зварити «в круту», а потім охолодити. Очистити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки нарізати часточками або кубиками. Рибу нарізати на пластиночки або великі кубики. Зелень промити, просушити, дрібно нарізати.

02

Крабові палички нарізати скибочками. Змішати в мисці рибу, білки, крабові палички і зелень. Додати сіль і майонез, а потім обережно перемішати. Викласти салат на порційні тарілки і прикрасити тертим жовтком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв